Kylmätekniikan koulutuspäivät kutsuvat linjoille

Kylmäalan vuoden ykköstapahtuma Kylmätekniikan koulutuspäivät järjestetään jälleen tammikuun lopussa 28.–29.1.2021. Tällä kertaa emme kokoonnu Hotelli Korpilammelle Espooseen, vaan tapahtuma järjestetään kokonaan verkossa virtuaalitapahtumana.

Niin paljon kuin haluaisimme teidät kaikki tavata ja koota jälleen yhteen, turvallisuudesta ja terveydestä huolehtiminen on etusijalla. Nähdään siis linjoilla!

Koulutuspäivien ohjelma ja hinnat ovat nähtävissä Kylmäyhdistyksen nettisivuilla. Ilmoittaudu mukaan Kylmäyhdistyksen nettisivuilla www.kylmayhdistys.com olevan linkin kautta, sähköpostitse saara.kerttula@skll.fi tai puhelimitse 09 759 1166.

Kylmätekniikan koulutuspäivät on Suomen Kylmäyhdistyksen vuoden päätapahtuma ja sen tuomat tulot myös muodostavat huomattavan osan yhdistyksen tuloista. Siksikin toivomme ymmärrystä ja osallistumista, vaikka verkkotapahtuma ei olekaan sama asia kuin perinteiset Koulutuspäivät, joissa tuttujen tapaaminen ja yhdessä vietetty aika ovat tärkeässä roolissa. Ilmoittautumalla mukaan ja maksamalla osallistumismaksun osallistujat auttavat varmistamaan, että yhdistys pysyy toimintakykyisenä ja pystyy järjestämään Koulutuspäiviä myös tulevaisuudessa – ja kokoamaan teidät taas yhteen sitten kun se jälleen on mahdollista!

Suomen Kylmäliikkeiden Liitto tekee työtä alan opetuksen kehittämiseksi

Pohjoismainen yhteistyö Norjan kylmäpäivien teemana

KylmäLätkä 2024 keräsi 60 alan ammattilaista yhteen