Kylmätekniikan koulutuspäivät juhlii 60-vuotista taivaltaan

Seuraavat ja samalla 60. Kylmätekniikan koulutuspäivät järjestetään 26.−27.1.2023 Hotelli Korpilammella Espoossa.

Teksti Saara Kerttula  

Koulutuspäivien näyttelyssä viihdytään hyvin. Kuva: Ville-Veikko Niemelä

Ensi tammikuussa on syytä juhlaan, kun vuoden odotetuin kylmäalan tapahtuma Kylmätekniikan koulutuspäivät kokoaa alan ammattilaiset jälleen yhteen Hotelli Korpilammelle Espooseen. Edellisen kerran olemme päässeet kokoontumaan ja järjestämään Koulutuspäivät paikan päällä tammikuussa 2020. Kaksi vuotta koronaepidemia ja kokoontumisrajoitukset aiheuttivat sen, että tapahtuma pystyttiin järjestämään vain verkkokoulutuksena.

Jälleennäkemisen lisäksi syytä juhlaan on myös siksi, että Koulutuspäivät järjestetään nyt peräti 60. kerran. Juhlavuosi näkyy torstain luennoilla, joilla muun muassa kuullaan katsaus Koulutuspäivien historiaan sekä muistellaan Koulutuspäiviä vuosien varrella paneelikeskustelussa. Ilta jatkuu iltatilaisuudessa, joka on nyt pykälää juhlavampi kolmen ruokalajin illallisineen ja illan esityksineen.

Muutoin Koulutuspäivillä on tuttuun tapaan tarjolla kahden päivän rautaisannos alan ajankohtaista asiaa, monipuolinen näyttely sekä KylmäLounge, jossa luentoja voi seurata videostreamin välityksellä. Jos et pääse paikan päälle Korpilammelle, voit osallistua luennoille myös verkossa videostreamin kautta.

Lue lisää Koulutuspäivistä ja ilmoittaudu mukaan

Käytäntö ja teoria kulkevat käsi kädessä

Uusia tuulia Kylmätekniikan koulutuspäivillä

Kaikkea ei opi kirjoista