Kylmätekniikan koulutuspäivät keräsi ennätysyleisön

Tammikuun lopulla Hotelli Korpilammella pidettyjen Kylmätekniikan koulutuspäivien suosio pysyy vankkana. Tänä vuonna Koulutuspäivät keräsi Korpilammelle ennätysmäiset 400 osallistujaa.

Teksti Saara Kerttula   Kuvat Ville-Veikko Niemelä

Tammikuun lopussa Espooseen Hotelli Korpilammelle kokoontui tänä vuonna ennätysmäärä kylmäalan ammattilaisia seuraamaan kahden päivän ajan monipuolisia luentoja alan ajankohtaisista aiheista, tapaamaan tuttuja, tutustumaan näyttelyssä alan uutuuksiin ja viettämään aikaa Koulutuspäivien tutussa rennossa hengessä. Tapahtuman osallistujamäärä kasvoi huikeaan 400 osallistujaan, mikä osoittaa, että Koulutuspäivät on pitkästä iästään huolimatta hyvinkin voimissaan ja lunastanut paikkansa alan ehdottomana ykköstapahtumana.

Tämän vuoden uutuutena oli toiseen kerrokseen avattu KylmäLounge, jossa luentoja pystyi seuraamaan videostreamin välityksellä. Uusi tila löysi heti paikkansa osallistujien keskuudessa, ja se tarjosi mm. hyvän mahdollisuuden tehdä töitä samalla kun seurasi auditorion luentoja.
Koulutuspäivien vankasta asemasta kertoo sekin, että huimat 98 prosenttia palautekyselyyn vastanneista suosittelisi koulutuspäiviä myös muille.

Seuraavat Kylmätekniikan koulutuspäivät pidetään 23.–24.1.2020. Ilmoittautuminen avataan alkukesästä ja ohjelman julkaisemme tuttuun tapaan syksyn aikana.

”Kiitokset jälleen todella miellyttävistä luentopäivistä ja illanvietosta! Teette tärkeää työtä alan kehittämistä ajatellen ja annatte paljon uusia ideoita ja eväitä jokapäiväisiin töihin.”

”Mä oon aina pitänyt näistä vuosittaisista koulutuspäivistä. Pidän siitä, että siellä otetaan huomioon myös ruohonjuuritasoisesti huoltoliikkeet ja urakointi, esim. juotospätevyys ja vedenjäähdyttäjän määräaikaishuolto luennot kuuntelin tarkkaan.”

”Samalla mallilla eteenpäin.”

Käytäntö ja teoria kulkevat käsi kädessä

Uusia tuulia Kylmätekniikan koulutuspäivillä

Kaikkea ei opi kirjoista