Uusia tuulia Kylmätekniikan koulutuspäivillä

Kylmätekniikan koulutuspäivät on vuoden suurin ja odotetuin kylmäalan tapahtuma. Tänä vuonna uusissa tiloissa Koulutuspäiville osallistui ennätysmäärä osallistujia ja näytteilleasettajia.

Teksti Saara Kerttula   Kuvat Paula Osenius

Luentojen tauoilla näyttelytilassa riitti kuhinaa.

Vuosi vuodelta kasvaneet Kylmätekniikan koulutuspäivät laajenivat tammikuussa järjestetyillä vuoden 2024 Koulutuspäivillä uusiin mittoihin, kun tapahtuma järjestettiin uusissa entistä avarammissa tiloissa Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Kylmätekniikan koulutuspäivät järjestettiin 25.−26.1.2024, ja tapahtuma keräsi ennätysmäärän osallistujia: paikan päällä ja verkossa tapahtumaan osallistui yli 460 alan ammattilaista. Myös näytteilleasettajia oli huomattavasti enemmän kuin aikaisempina vuosina. Siirtyminen uusiin tiloihin siis kannatti ja myös osallistujilta saatu palaute on ollut erittäin hyvää.

Kylmätekniikan koulutuspäivät 2025 järjestetään 30.−31.1.2025. Luvassa on jälleen kaksi päivää luentoja, monipuolinen näyttely sekä torstai-iltana Jälkipelit-illanvietto. Luentoja voi seurata myös videostriimin kautta. Merkitse aika jo kalenteriin, lisätietoja kerromme lähempänä tapahtumaa!

Torstain puheenjohtaja Ari Aula avaamassa Koulutuspäiviä 2024.

Käytäntö ja teoria kulkevat käsi kädessä

Kaikkea ei opi kirjoista

Kylmätekniikan koulutuspäivät kutsuvat jälleen tammikuussa