KylmäLätkä 2024 keräsi 60 alan ammattilaista yhteen

Turku toimi tänä vuonna KylmäLätkän isäntäliigakaupunkina

Tämän vuoden KylmäLätkä-turnaus pelattiin Raisiossa.

Turku toimi tänä vuonna KylmäLätkän isäntäliigakaupunkina ja hyvin toimikin. Raisiosta saatiin uudella konseptilla toteutettuun turnaukseen mukavat puitteet. Uutuutena olivat tänä vuonna niin sanotut kummijoukkueet, joissa yritysten edustaja oli valitsemassa joukkueen.

Ensimmäisinä kummijoukkueina toimivat lamellituotteiden valmistaja Ekocoil Oy, huolto- ja urakointiliike MV-Jäähdytys Oy sekä Keski-Suomesta kaupankylmän erikoisliike ProKylmä. Joukkueiden kasaaminen onnistui hämmästyttävän hyvin, koska mittelöt olivat niin sanottuja ”maalipelejä”. Turnauksen voiton vei tällä kertaa Team Ekocoil.

Turnauksen jälkeen siirryttiin täpötäyteen Gatorade-halliin, jossa liigamatsissa kohtasivat TPS ja Tappara. Kylmäalan ammattilaiset osoittivat myös erinomaista hyväsydämisyyttä, kun TPS:n legendojen Kai Nurmisen ja Tomi Kallion omin käsin tuoma #71 Kallion signeeraama All Stars -pelipaita oli panoksena hyväntekeväisyyskeräyksessä, johon KylmäLätkä -väki keräsi porukalla hienosti täydet 2 000 euroa. Keräyksen tuotto käytetään alumnirahastossa juniorijääkiekkoilun hyväksi.

Suomen Kylmäliikkeiden Liitto tekee työtä alan opetuksen kehittämiseksi

Pohjoismainen yhteistyö Norjan kylmäpäivien teemana

Taantuma ei paina kylmäalaa